Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

vzw CoOperArti

Samenwerking Klassieke lyrische Kunsten

Sfeerbeelden 

Programma

Cruda sorte uit l'Italiana in Algeri Rossini (Isabella)

Ave Maria uit Otello van Verdi (Desdemona)

Voi che sapete uit Le nozze di Figaro Mozart (Cherubino)

Senza Mama uit Suor Angelica Puccini (Suor Angelica)

Près des remparts uit Carmen Bizet (Carmen)

O Mio Babbino Caro uit Gianni Schicchi Puccini (Lauretta)

Piano solo Andantino uit sonate D 959 Schubert

Duet uit 2de act Il giuramento van Mercadante (Elaisa -Bianca)

Pauze

Mira o Norma uit Norma van Bellini (Norma - Adalgisa)

Piano solo scherzo-trio uit sonate D 959 Schubert

Quando men vo uit La Boheme Puccini (Musetta)

Werther, werther briefscène uit Werther van Massenet (Charlotte)

Voi lo sapete, o mamma uit Cavalleria Rusticana van Mascagni (Santuzza)

Faites lui mes aveux uit Faust Gounod (Siebel)

Barcarole Belle nuit, o nuit d'amour uit Les contes d'Hoffman van Offenbach (Giulietta-Nicklausse)

CoOperArtists voor "Beaux airs"

Ashley Kelly sopraan

afkomstig uit Amerika en zong daar van kindsaf aan in competitie en in koren. Haar eerste solozanglessen kreeg ze op haar 16de waar haar leraar haar Mozart opera aria's introduceerde. Opera viel direct bij haar in de smaak en zo trok ze in 2003 naar de Rider University waar ze in 2007 haar Bachelor in Music in Vocal Performance haalde. Omwille van het werk van haar man verhuisden ze daarna naar Rotterdam. Vanaf dan sloot Ashley zich aan bij de Hojotoho opera studio olv Wiebke Göetjes in Amsterdam, waarbij ze deelnam aan diverse workshops, festivals en ook kans kreeg om verschillende rollen uit te voeren als Norma, Micaela en 1ste dame.

In 2010 was Ashley semi-finaliste in het Internationaal Vocalisten Concours in Den Bosch en in de Veronica Dunn wedstrijd in Dublin, waarna ze terugkeerden naar Washington DC waar zij zanglessen gaf en lid werd van de Wagner Opera Society. In 2014 kreeg haar man terug een werkoverplaatsing en zo verhuisden ze naar Antwerpen. Ashley legde terug contacten met de Hojotoho opera studio in Amsterdam en zong sindsdien in kleinere concerten van Opera Pietje en Opera aan de Schie in Schiedam. In 2017 staat een uitvoering van Ariadne aus Naxos op het programma met Hojotoho en daarin zal zij Ariadne vertolken. "Beaux airs" is het debuut van Ashley bij CoOperArti.

Annelyn Gevaert mezzosopraan

Els Cooman Piano

begon haar muziekstudies aan de Muziekacademie van Aalst. Ze studeerde verder aan het Koninklijk Conservatorium van Gent waar ze naast eerste prijzen notenleer en geschreven harmonie het Meesterdiploma piano met grote onderscheiding behaalde in de klas van Johan Duijck. Daarna volgde ze masterclasses bij Aquiles delle-Vigne en Einar Steen-Nökleberg, beide aan de Hochschule für Musik und darstellende Kunst ‘Mozarteum’ in Salzburg, Oostenrijk.

Aan het Conservatorium van Maastricht zette ze onder leiding van Joop Celis de pianostudie verder, waar ze de titel van Uitvoerend Musicus behaalde. Aansluitend beëindigde zij succesvol de voortgezette opleiding.

Els is zowel als liedbegeleidster en als soliste actief en treedt op in binnen- en buitenland: in Alicante (Spanje) was ze te gast op het Primavera-festival, in Addis Abeba (Ethiopië) en in diverse steden in de provincies Minas Gerais en Bahia (Brazilië) gaf ze recitals.

Haar liefde gaat uit naar het klassieke en vroeg-romantische repertoire maar ze houdt ook van hedendaagse muziek.

Zij creëerde reeds heel wat werken van Belgische componisten. Dit resulteerde in de opname van de CD ‘Belgian Piano Music’, een produktie van De Rode Pomp, Gent.

Met Geertrui Van Hoorde vormt zij het duo 'Les Musidames'.

Als lerares piano is zij verbonden aan de Kunstacademie van Wetteren.

Katelijne Dessein verteller

Katelijne studeerde musicologie aan de R.U.Gent en de Sorbonne te Parijs.

Ze bekijkt de muziekgeschiedenis graag vanuit een sociocultuurele context en heeft ook een grote belangstelling voor spiritualiteit en poëzie. Ze speelt dwarsfluit en piano en is als lerares verbonden aan het Conservatorium te Kortrijk en het Prizmacollege te Izegem, waar ze ook het koor Scola leidt.

Katelijne spreekt graag over de klassieke muziekcultuur, die ze met veel gedrevenheid toegankelijk maakt ook voor een groter publiek. 

Stefanie Coussens

Stefanie experimenteert haar hele leven al met opsteekkapsels.

Haar hobby werd al snel een passie. Pins & Braids doopte ze haar bijberoep.

Meer te zien op facebook.com/pinsandbraids

De foto van het ontwerp kwam van DeLichtDichter op de voorstellingen kregen we foto's van verschillende mensen.

0